Om Catera

Vi är ett skånskt företag som tror på maten som en väg till välbefinnande och vi är helt utan bindningar till livsmedelsbranschen.

Catera kan bygga upp din egen personalmatsal, med servering och allt, hos ditt företag.
Var som helst i Skåne. Utan stora arrangemang eller byggnadsarbeten. Du behöver inte ens ha ett kök. Vi skapar veckomenyer och tar hänsyn till alla speciella krav som finns hos er personal.

Dagen före anmäler ni hur många som ska äta och sedan är vi på plats med allt som behövs lagom till lunchen. Eller på andra tider, om det är så verkligheten ser ut hos just er.

Vi lagar maten i vårt kök och kör ut den till er direkt, dukar upp och serverar. Men har ni redan ett kök, så kan vår personal givetvis också laga maten på plats.

Vi arbetar med riktiga råvaror från lokala leverantörer och försöker anpassa maten efter årstiderna. Dessutom pratar vi med de som jobbar hos dig varje dag. Och lär oss vad som gillas och vad som gillas mindre.

Är ni bara 10 personer eller fler så är allt detta inte bara möjligt. Det är dessutom lönsamt. Hör av dig till oss så berättar vi mer och ger lite enkla kalkyler.

Integritetspolicy

Information om hantering av personuppgifter
Catera AB värnar om din personliga integritet och vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. För oss är öppenhet viktigt och vi vill därmed vara öppna med hur vi behandlar dina personuppgifter. I vår integritetspolicy ger vi dig information om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med att du beställer och köper tjänster av oss, besöker vår websida, registrerar dig som medlem eller vid andra kontakter med oss.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande svensk personuppgiftslag och EU:s dataskyddsförordning GDPR.

Vi på Catera AB arbetar löpande med integritetsfrågor och vår policy kan komma att uppdateras.

Integritetspolicy

 

Kantin


Allt fler arbetsgivare inser att den som ska jobba bra, behöver riktig mat. Bra arbete kräver bra mat. Lagad mat. Och en bra miljö att äta i.

Kalas


Vi fixar mat, bestick, tält och arrangemang för ditt bröllop, högtidsdag, jubileum, firmafest, konfirmation, student...

Tält, bestick och trubadur


Vi kan ombesörja mycket mer än bara mat, behöver du hjälp med tält, porslin, personal eller trubadur så hjälper vi dig.